Rolstoelkleding

De rolstoelkleding van CarryCare is niet alleen zeer modieus, maar ook erg functioneel. CarryCare biedt naast poncho’s, mantels en jassen ook pantalons, rokken en beenwarmers. Het hoogwaardige materiaal van de kledingstukken biedt een zeer warm en behaaglijk draagcomfort in alle periodes van het jaar. Alle rolstoelkleding is beschikbaar in diverse leuke modellen, stoffen, kleuren en sluit hiermee naadloos aan bij nagenoeg iedere rolstoel.

Klantenservice.
Ma t/m vr: 09.00 - 17.00u

Bekijk ons assortiment rolstoelkleding:

CarryCare Speciaal volledige assortiment:

Maatwerk:

Moderne & stijlvolle
Rolstoeljassen

De rolstoeljassen van CarryCare zijn niet alleen zeer modern, maar ook erg stijlvol. De jassen dragen zeer comfortabel en zijn enorm makkelijk in het gebruik door de onopvallende klittenbandsluiting aan de achterkant. Naast een zeer moderne uitstraling en gegarandeerde pasvorm zijn de jassen de juiste oplossing om het aan- en uitkleden zo makkelijk mogelijk te maken.

Warme & behaaglijke
Rolstoelmantels

De rolstoelmantels van CarryCare geven u een warm en behaaglijk draagcomfort. De mantels zijn, net als de jassen, voorzien van een onopvallende klittenbandsluiting op het achterpand. Hierdoor is het mogelijk met een minimale inspanning de mantel aan- en uit te trekken. De rolstoelmantels zijn uitgevoerd in verschillende stijlen en hoogwaardige stoffen. De keuze uit diverse mooie modellen, stoffen en kleuren biedt zowel de mogelijkheid tot sportief, chique als casual.

Gebruiksvriendelijke
Rolstoelponcho's

De rolstoelponcho’s van CarryCare zorgen ervoor dat u het nooit meer koud heeft. De gevoerde rolstoelponcho’s met verkort achterpand en handige manchetsluiting bieden de makkelijkste oplossing tegen kou en guur weer. De poncho’s zijn verkrijgbaar in diverse leuke modellen, stoffen, kleuren en u heeft keuze uit Nylon- of Fleece voeringstof. Alle modellen zijn geschikt voor zowel dames, heren en kinderen, in lente, zomer, herfst en winter periode.