Rolstoeljassen Kort tot 65cm

Rolstoeljassen van CarryCare zijn niet alleen modieus en comfortabel maar zijn ook bijzonder functioneel. De jassen zijn voorzien van een deelbaar en verkort achterpand waardoor de jas vanaf ”voor” kan worden aangetrokken.
Een manier om zich goed tegen kou te beschermen. Met keuze uit diverse handige opties en verschillende voeringen is het mogleijk voor bijna iedereen de juiste rolstoeljas te kiezen.

Klantenservice.
Ma t/m vr: 09.00 - 17.00u
Rolstoeljassen

De rolstoeljassen van CarryCare zijn niet alleen zeer modieus, maar ook erg functioneel. De jassen dragen zeer comfortabel en zijn enorm makkelijk in het gebruik. Naast een zeer moderne uitstraling en gegarandeerde pasvorm zijn de jassen de juiste oplossing  om het aan- en uitkleden zo makkelijk mogelijk te maken.

Ik zoek een rolstoeljas voor:
Onopvallende
klittenbandsluiting

De onopvallende klittenbandsluiting aan de achterkant maakt de rolstoeljassen van CarryCare makkelijk in het gebruik. Men steekt, van vooraf, de armen in de mouwen van de rolstoeljas en trekt deze over het lichaam. Daarna sluit men het rugpand. De rolstoeljas is uitgevoerd met een verkort achterpand.

Warm en behaaglijk
draagcomfort

Het hoogwaardige materiaal van de CarryCare jassen geeft wind en water geen kans. Hierdoor bieden de jassen een zeer warm en behaaglijk draagcomfort in alle periodes van het jaar.