Rolstoeljassen Kort tot 65 cm

Rolstoeljassen van CarryCare zijn niet alleen modieus en comfortabel maar zijn ook bijzonder functioneel. De jassen zijn voorzien van een deelbaar en verkort achterpand waardoor de jas vanaf “voor” kan worden aangetrokken.

Een manier om zich goed tegen kou te beschermen. Met keuze uit diverse stoffen, handige opties en verschillende voeringen is het mogelijk voor bijna iedereen de juiste rolstoeljas te kiezen.

Klantenservice.
Ma t/m vr: 09.00 - 17.00u
Rolstoeljassen

De rolstoeljassen van CarryCare zijn niet alleen zeer modieus, maar ook erg functioneel. De jassen dragen zeer comfortabel en zijn enorm makkelijk in het gebruik. Naast een zeer moderne uitstraling en gegarandeerde pasvorm zijn de jassen de juiste oplossing  om het aan- en uitkleden zo makkelijk mogelijk te maken.

Ik zoek een korte rolstoeljas voor:
Onopvallende klittenbandsluiting

Alle korte rolstoeljassen zijn voorzien van een onopvallende klittenbandsluiting op het achterpand. Dit maakt de jas makkelijk in het gebruik. Men steekt, van vooraf, de armen in de mouwen van de rolstoelmantel en trekt deze over het lichaam. Daarna sluit men het rugpand. De korte rolstoeljas is uitgevoerd met een verkort achterpand.