CarryCare Rookschorten

CarryCare speciale Tecashield Nomex® rookschorten bieden een uitstekende bescherming tegen brandende sigaretten- en sigarenpeuken.

Schroeiplekken of ontvlamming van kleding en mogelijke brandwonden worden door het gebruik van het CarryCare rookschort tot een minimum beperkt. De schorten zijn voorzien van een variabele hals sluiting d.m.v. klittenband.

CarryCare gebruikt alleen de zuivere A-Kwaliteit Tecashield Nomex®

Klantenservice.
Ma t/m vr: 09.00 - 17.00u
  • A-kwaliteit Tecashield
  • Optimale bescherming tijdens het roken!
107.95
137.95
79.95

Rookschorten en materialen

Tecashield Nomex® stof is een vlam- en hittewerende hoogwaardige stof.

Let op: Na verloop van tijd kan de brandwerende stof, door aanhoudend vuurcontact, zwakke plekken gaan vertonen. Wanneer dit het geval is, kan de kleur (navy) worden aangetast, en er zal een licht-bruine vlek ontstaan. De stofvezels zullen niet direct breken en hun beschermende werking langdurig blijven behouden. Wij willen erop wijzen dat er op den duur gaatjes in het Tecashield-stof kunnen ontstaan.

In de brandweersector vervangt men ook de kleding als blijkt dat door vlammen of hitte de stof op sommige plekken is opengebroken. Dit puur om de mensen optimaal te kunnen blijven beschermen. Men draagt ooit zelfs meerdere lagen vlamwerend materiaal over elkaar!

Tecashield Nomex® stof is ook uitermate geschikt om te dienen als plaid/cover.