Rolstoel Wikkelrokken

Rolstoelrokken van CarryCare zijn speciaal ontworpen voor dames in een rolstoel. De rok heeft een perfecte pasvorm en biedt een optimaal draagcomfort en is in zijn geheel ”uitklapbaar” door middel van een deelbare rits in het voorpand waardoor het mogelijk is om iemand met zeer weinig fysieke inspanning in- en uit de rok te helpen.
U heeft de keuze uit verschillende modellen, stoffen en kleuren.

Klantenservice.
Ma t/m vr: 09.00 - 17.00u
Rolstoelrokken

De rolstoelrok van CarryCare is speciaal ontworpen voor dames in een rolstoel. De rok heeft een perfecte pasvorm en biedt een optimaal draagcomfort. De rolstoelrok is in zijn geheel uitklapbaar, waardoor het mogelijk is om iemand met zeer weinig fysieke inspanning in- en uit de rok te helpen. Verkrijgbaar in diverse stoffen en kleuren.

Rolstoelponcho dames uitvoering

  • Kies bij elke rok zelf de voering!
  • Keuze uit vele verschillende kleuren en opties, stel de rok samen zoals u dat wil.
  • Alle rokken zijn voorzien van een verlengd achterpand voor optimaal comfort.

Rolstoelrokken

Jeans Rok

134.95

Rolstoelrokken

Rib Rok

134.95
Keuze uit verschillende
mooie stoffen en kleuren

De rolstoelrok is verkrijgbaar in diverse mooie stoffen en kleuren. U heeft de keuze uit Classic stof, Jeans stof en Rib stof. Daarnaast kunt u kiezen uit de kleuren: Navy, donker bruin, licht bruin en Kaki.

Ontzettend praktisch
Voor gebruiker en (mantel)verzorger!

De rolstoelrok is in zijn geheel uitklapbaar, waardoor het mogelijk is om iemand met zeer weinig fysieke inspanning in- en uit de rok te helpen. De rok heeft een lange deelbare rits in het voorpand. Alle lengtes zijn mogelijk.