CarryCare special care products

CarryCare is toonaangevend als het gaat om rolstoelkleding en aangepaste kleding. Dankzij onze persoonlijke service, goede prijzen en uitgebreide assortiment weet een steeds groter wordende klantenkring ons telkens weer te vinden.

Al 20 jaar hét adres voor aangepaste kleding en zorgartikelen

CarryCare special care products is opgericht in het jaar 1999. De toenemende vraag naar functionele aangepaste rolstoelkleding is aanleiding geweest om een bedrijf op te zetten dat aan deze behoefte kon voldoen. Sinds de oprichting van het bedrijf werken wij met tal van organisaties en deskundigen samen om een uitgekiende collectie aangepaste rolstoelkleding en artikelen “up to date” te houden.

Eigen atelier in Nederland

De ontwikkeling en productie van alle artikelen vindt plaats in ons eigen atelier in Nederland. Zo zijn we in staat om de producten snel, accuraat en voor een vriendelijke prijs aan te bieden. Wij zijn trots om op deze manier te kunnen en mogen werken. De verkoopactiviteiten gaan tegenwoordig vooral via onze website waar alle producten inclusief informatie professioneel worden aangeboden.

Centraal gelegen showroom

Er is een mogelijkheid om ons te bezoeken, kleding te bekijken en te passen. Wij ontvangen u graag in onze showroom te Ermelo, centraal gelegen in Nederland en goed bereikbaar vanaf de A28. Maak hiervoor een afspraak, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.

Bezoek adres:
(Wij werken ook veel op locatie. Een afspraak voor een bezoek aan onze showroom is daarom vereist.)
CarryCare
Middelerf 14
3851 SP Ermelo

0341-750548
info@carrycare.nl

  • De locatie is rolstoelvriendelijk en uitgerust met alle nodige voorzieningen.
  • Een ruime (gratis) parkeerplaats bevindt zich direct naast het gebouw.