Ontdek de CarryCare ROLSTOELBROEK

CarryCare ontwikkeld en produceert perfect passende modieuze rolstoelbroeken voor dames en heren in zithouding. De rolstoelbroeken worden speciaal op maat gemaakt en geheel op uw persoonlijke wensen afgestemd. Alle basismodellen zijn standaard voorzien van een verhoogde rug-zone en een ruimer zitvlak. Deze modellen kunnen worden uitgebreid met diverse functionele opties, zoals: zakken, ritsen, riemlussen, gesp-sluiting, urinezakhouder ed. CarryCare garandeert een uitstekende pasvorm en een optimaal draagcomfort. Een ongekend gemak als het gaat om een leuke rolstoelbroek die perfect past en met weinig fysieke inspanning aan en uit kan. Is de juiste maat van je rolstoelbroek eenmaal bekend, dan behouden wij deze in ons systeem zodat je probleemloos een volgende broek kunt nabestellen.

Stofstalen rolstoelbroek

Wil je graag elk seizoen onze nieuwste Rolstoelbroek stofstalen ontvangen? Schrijf je dan in voor de stofstalen update, zo blijf je op de hoogte.

BASISMODELLEN  ROLSTOELBROEKN

  • Broek Model 01: met rondom elastiek in de tailleband
  • Broek Model 05: met ‘schuine’ deelbare ritsen in de zijnaden
  • Broek Model 07: met weg-klapbaar voorfront
  • Broek Model 10: met extra lange gulp

Heb je vragen over de rolstoelbroek, of vind je het meten van de juiste maten lastig? Bel of mail ons dan. Wij helpen je graag verder.