Rolstoelbroeken

CarryCare ontwikkelt en produceert perfect passende en modieuze rolstoelbroeken voor dames en heren in zithouding. De rolstoelbroeken hebben een uitstekende pasvorm voor optimaal draagcomfort en zijn met zeer weinig fysieke inspanning aan en uit te trekken. U heeft de keuze uit verschillende modellen, stoffen en kleuren. Dankzij diverse opties en aanpassingen kan de rolstoelbroek geheel op uw persoonlijke wensen worden afgestemd.

Klantenservice.
Ma t/m vr: 09.00 - 17.00u
Ik zoek een rolstoelbroek voor:

Stofstalen rolstoelbroek

Wil je graag elk seizoen onze nieuwste Rolstoelbroek stofstalen ontvangen? Schrijf je dan in voor de stofstalen update, zo blijf je op de hoogte.

Aanvullende opties rolstoelbroek

Vind jij het lastig om een passende maar comfortabele rolstoelbroek te vinden? CarryCare biedt hier graag de oplossing. Met een op maat gemaakte rolstoelbroek van kwalitatieve materialen is comfort gegarandeerd.

De rolstoelbroeken van CarryCare zijn uitgebreid getest om een optimale pasvorm en functionaliteit te garanderen. Standaard zijn de rolstoelbroeken voorzien van een verhoogde rugzone en een ruimer zitvlak.

Er zijn 4 basismodellen verkrijgbaar, die u naar wens kunt aanpassen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan toevoeging van broekzakken, ritsen en/of een urinezakhouder.