Rolstoeljas lengte vanaf 65 cm. tot 120 cm.

De Rolstoeljas van CarryCare is niet alleen modieus en comfortabel maar is ook bijzonder makkelijk in het gebruik. De jassen zijn voorzien van een deelbaar achterpand waardoor de jas vanaf “de voorkant” kan worden aangetrokken. Met keuze uit diverse stoffen, handige opties en verschillende voeringen is het mogelijk voor iedereen de juiste rolstoeljas samen te stellen.

Klantenservice.
Ma t/m vr: 09.00 - 17.00u
Rolstoeljassen

De rolstoeljassen van CarryCare zijn modieus, functioneel en geven u een warm en behaaglijk draagcomfort. De jassen zijn voorzien van een onopvallende klittenbandsluiting op het achterpand. Hierdoor is het mogelijk met een minimale inspanning de jas aan- en uit te trekken. De keuze uit diverse mooie modellen, stoffen en kleuren biedt zowel de mogelijkheid tot sportief, chique als casual.

Onopvallende klittenbandsluiting rolstoeljas

Onopvallende klittenbandsluiting

Alle CarryCare rolstoeljassen zijn voorzien van een onopvallende klittenbandsluiting op het achterpand. Dit maakt de jas makkelijk in het gebruik. Men steekt vanaf “voor” de armen in de mouwen en sluit deze om het lichaam. Daarna sluit men het rugpand.