Rolstoeljassen Lang vanaf 65 cm tot 120 cm

Rolstoeljassen van CarryCare zijn niet alleen modieus en comfortabel maar zijn ook bijzonder functioneel. De jassen zijn voorzien van een deelbaar en verkort achterpand waardoor de jas vanaf ”voor” kan worden aangetrokken.
Een manier om zich goed tegen kou te beschermen. Met keuze uit diverse handige opties en verschillende voeringen is het mogelijk voor bijna iedereen de juiste rolstoeljas te kiezen.

Klantenservice.
Ma t/m vr: 09.00 - 17.00u
Rolstoeljassen

De rolstoeljassen van CarryCare zijn modieus, functioneel en geven u een warm en behaaglijk draagcomfort. De jassen zijn voorzien van een onopvallende klittenbandsluiting op het achterpand. Hierdoor is het mogelijk met een minimale inspanning de jas aan- en uit te trekken. De keuze uit diverse mooie modellen, stoffen en kleuren biedt zowel de mogelijkheid tot sportief, chique als casual.

Ik zoek een rolstoeljas voor:

Onopvallende klittenbandsluiting rolstoeljas

Alle CarryCare rolstoeljassen zijn voorzien van een onopvallende klittenbandsluiting op het achterpand. Dit maakt de rolstoelmantels makkelijk in het gebruik. Men steekt, van vooraf, de armen in de mouwen van de rolstoelmantel en trekt deze over het lichaam. Daarna sluit men het rugpand. De rolstoelmantel is uitgevoerd met een verkort achterpand.