Rolstoeljassen Lang vanaf 65cm tot 120cm

Rolstoeljassen van CarryCare zijn niet alleen modieus en comfortabel maar zijn ook bijzonder functioneel. De jassen zijn voorzien van een deelbaar en verkort achterpand waardoor de jas vanaf ”voor” kan worden aangetrokken.
Een manier om zich goed tegen kou te beschermen. Met keuze uit diverse handige opties en verschillende voeringen is het mogelijk voor bijna iedereen de juiste rolstoeljas te kiezen.

Klantenservice.
Ma t/m vr: 09.00 - 17.00u
Rolstoeljassen

De rolstoeljassen van CarryCare zijn modieus, functioneel en geven u een warm en behaaglijk draagcomfort. De jassen zijn voorzien van een onopvallende klittenbandsluiting op het achterpand. Hierdoor is het mogelijk met een minimale inspanning de jas aan- en uit te trekken. De keuze uit diverse mooie modellen, stoffen en kleuren biedt zowel de mogelijkheid tot sportief, chique als casual.

Ik zoek een rolstoeljas voor:

Verschillende
mooie modellen

De rolstoelmantels zijn uitgevoerd in verschillende stijlen en hoogwaardige stoffen. Naast de keuze uit mantels met puntkraag en knopen op het voorpand of mantels met staande kraag en ritssluiting in het voorpand, heeft u de keuze uit verschillende stoffen als fleece stof, scheerwol stof en bouclé stof. Daarnaast biedt CarryCare ook all weater rolstoelmantels aan.

All weather
mantels

De all weather mantels van CarryCare bieden u de beste bescherming tegen alle weersomstandigheden. De mantels zijn gevoerd met fleece voering en hebben een standaard kort achterpant met sluiting. De mantels zijn beschikbaar met puntkraag en knopen op het voorpand of met staande kraag en ritssluiting in het voorpand.

Onopvallende
klittenbandsluiting

Alle CarryCare rolstoelmantels zijn voorzien van een onopvallende klittenbandsluiting op het achterpand. Dit maakt de rolstoelmantels makkelijk in het gebruik. Men steekt, van vooraf, de armen in de mouwen van de rolstoelmantel en trekt deze over het lichaam. Daarna sluit men het rugpand. De rolstoelmantel is uitgevoerd met een verkort achterpand.