Orthesejas maatwerk

Een orthesejas is de oplossing als het gaat om een speciaal voorgevormde rolstoel-zitting, waarin de gebruiker als het ware in blijft zitten/liggen, en niet naar “voren” kan. Bescherming tegen regen en kou! CarryCare maakt Orthese-Rolstoeljassen op maat! Met keuze uit hoogwaardige stoffen, vele kleuren en diverse opties.

ADVIES – Neem voor de definitieve bestelling contact met ons op.
Wij zijn u graag van dienst, en delen onze ervaringen met u.

Klantenservice.
Ma t/m vr: 09.00 - 17.00u

Algemene informatie over de Orthesejas

CarryCare biedt een passende mogelijkheid om een (orthese)jas makkelijk aan- en uit te trekken ondanks vaak lastige posities van gebruiker en hinderlijke constructies aan de rolstoel. Het voorpand van de Orthese-jas is voorzien van een lange- of korte ritssluiting. Er is in de meeste gevallen (zij)ruimte voldoende om de armen in de mouwen te kunnen steken. Lukt dit niet, dan bieden mouw-ritsen de oplossing. In het achterpand van de Orthese-jas zit voldoende “ruimte” om deze over de rugleuning te hangen/spannen. Is de rolstoel voorzien van een hoofdsteun of andere “uitsteeksels”, dan worden in het achterpand splitten gemaakt.

Thuisconsult
Wanneer een thuisconsult gewenst is, neem dan contact met ons op. Voor een thuisconsult brengen wij € 75,00 in rekening.
Neem contact op