Rolstoeljas

Een rolstoeljas van CarryCare is niet alleen modieus en comfortabel maar zijn ook bijzonder functioneel. De jassen zijn voorzien van een deelbaar en verkort achterpand waardoor de jas vanaf “voor” kan worden aangetrokken.

Een manier om zich goed tegen kou te beschermen. Met keuze uit diverse stoffen, handige opties en verschillende voeringen is het mogelijk voor bijna iedereen de juiste jas te kiezen.

Klantenservice.
Ma t/m vr: 09.00 - 17.00u

Ik zoek een lange of een korte rolstoeljas :

Rolstoeljassen van CarryCare

Rolstoeljassen van CarryCare zijn niet alleen modieus en praktisch maar zijn ook op maat gemaakt. Zowel voor de zorgverleners als de rolstoelgebruiker zelf heeft de jas fijne functionaliteiten.

In het achterpand bevindt zich een klittenbandsluiting waardoor de jas gemakkelijk aan te trekken is. Verder kan de rolstoeljas uitgerust worden met een capuchon, een deelbare rits in de mouw en diverse soorten sluiting aan de voorkant.

Een rolstoeljas is beschikbaar in verschillende materialen en voeringen. Heeft u advies nodig? Neem dan vooral contact met ons op. Wij geven graag advies voor uw passende rolstoeljas.