Reacties van onze klanten

I. Geerts, 25-4-2019
Mijn vader heeft vandaag de door jullie gemaakte jas ontvangen. Wat een geweldige jas is dit! De rits bij de mouwen bevalt veel beter dan de knopen bij de vorige jas. De wollen stof en voering zijn prachtig! In een woord: geweldig!

Michal Janssen, 25-2-2019
We hebben de jas ontvangen en hem gelijk in gebruik genomen. We noemen hem ‘de superheldencape’ ;). Hij is zeer makkelijk aan te trekken, en zit heerlijk comfortabel. Hartelijk dank voor de snelle levering!

M.van den Brink-Bogaart, 19-2-2019
Vanmiddag de rolstoel outdoorcape ontvangen voor mijn man, het is fantastisch een mooie kleur en prachtig gemaakt. De warme polarvoering ,capuchon enz hij is goed beschermd. Wij zijn zeer tevreden en zullen in de toekomst zeker vaker gebruik maken van Uw artikelen.
U wordt bedankt voor de snelle service en aflevering.

Caty de Kuyper, 19-12-2018
Beste Jan, we zijn heel blij met de jas/cape.
Hij gaat heel makkelijk aan en uit en past perfect. Onze dank.

M. van de Esschert, 26-12-2017
Dag Jan. De poncho voldoet uitstekend. Mijn dochter en wij -haar ouders- zijn er blij mee; de medewerkers van de woonvorm evenzeer.
We krijgen veel lof, ook over de kobaltkleur.

Claire Vonhoff, 30-11-2016
Nu ik in het bezit ben van een poncho en een broek speciaal geschikt voor dragen op een rolstoel wil ik even aan u kwijt dat ik zeer tevreden ben over mijn aankoop. Vroeger had ik ook een poncho maar moest de achterkant in mijn rug duwen waardoor ik al behoorlijk moe was voordat alles goed zat.
Nu met een korte achterkant is het heel makkelijk . De broek zit als gegoten en is prachtig, en de catheterzakhouder en ritsen zijn heel erg handig. De kwaliteit van de broek en van de poncho is uitstekend. Ik ben er echt heel blij mee.

Marijke Kleijn, 5-6-2016
Hartelijk dank voor de weer heel mooie jas voor onze moeder. We vonden een mooie sjaal erbij en zijn helemaal blij met het resultaat. De jas is weer mooi gemaakt en prettig om aan- en uit te doen. Verder willen wij u hartelijk danken voor het stuk rode stof waarmee we de mouwen van de winterjas wat langer kunnen maken. Dat u ons daarvoor niets heeft berekend vinden wij erg aardig. Dank u wel voor de prettige samenwerking. Tot ziens bij een volgende keer.

M. Janssens-Willems, 31-5-2016
Beste meneer van Dooren, De poncho is prachtig!! Wat een lief, zacht, sjeik jasje. Daar mag mijn zus in gezien worden. Dank u voor de advisering.

Judith van der Kolk, 23-3-2016
De jas ziet er mooi uit en is met zorg gemaakt, heel netjes afgewerkt! Complimenten hoor! Fijn dat jullie deze producten aanbieden!

T. Albers, 3-2-2016
Hoi medewerkers van CarryCare. Ik ben door het personeel van CarryCare netjes geholpen en te woord gestaan door de telefoon. En goede informatie gekregen over het product. Het product wat geleverd zeer mooi gemaakt en afgewerkt. Bedankt namens de heer Tini Albers en ga zo door.

PH De Vries-Boerstra, 19-1-2016
Geachte Carry Care,
We zijn zeer tevreden over de bestelde poncho, en maken er geregeld gebruik van!

Sylvia Neutelings, 29-12-2015
Goedenavond meneer van Dooren,
Vandaag heb ik uw pakket ontvangen. De slaapzak is MOOI ! Het is een mooie stof, een goeie lengte en ook de halsopening is ruimer gemaakt, zoals gevraagd. Helemaal toppie. Hier ben ik echt blij mee. Ik heb uw factuur reeds betaald. Ik wens ook u alle goeds voor 2016 toe.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

CarryCare
Average rating:  
 0 reviews